Lehen hiztegia - Mendiguren Bereziartu, Xabier (1945-2023); Intente, Octavi; Eskoriatzako Irakasle Eskola (Madrid : Anaya-Haritza, 1998)
Lehen irakaskuntzako ikasleei egokitutako hiztegia: 13.250 definizio txukun idatziak eta irakurleen hizkuntza eta jakite mailari dagozkienak; adibide ugari, definizioak osatzeko; hitzak gramatikalki sailkatuak, sinonimo ugari.
1998/01/28
Lehen Hezkuntza
Keywords: Euskara -- Hiztegiak; EIMAk onetsitako materialak; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak