Lehen hiztegia / [Xabier Mendiguren ; ilustrazioak, O. Intente ; erredakzioa] - Mendiguren Bereziartu, Xabier (1945-2023) (: Anaya-Haritza, 1998)
Lehen irakaskuntzako ikasleei egokitutako hiztegia: 13.250 definizio txukun idatziak eta irakurleen hizkuntza eta jakite mailari dagozkienak; adibide ugari, definizioak osatzeko; hitzak gramatikalki sailkatuak, sinonimo ugari.