Euskal Herri digitala 1.0 - Arzoz, Iñaki; Alonso Puelles, Andoni (Donostia : Gaiak, 1999)
"Euskal Herri digitala" liburuan puntako teknologia digitaletan gure herrian lanean ari diren pertsona desberdinen iritziak jasotzen dira. Horrekin batera, liburuan, gure herrian teknologia horiek izan daitzaketen eraginak aztertu eta XXI. mendeari begira herri bezala ditugun erronkak, debaterako, plazaratzen dira.
1999/07/21
Bibliografia: 153-156. or.
1999/07/21
Keywords: Informatika sareak -- Euskal Herria; Internet -- Euskal Herria; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak