Euskal Herri digitala 1.0 / Andoni Alonso, Iñaki Arzoz (editoreak) - Arzoz, Iñaki; Alonso Puelles, Andoni (Oinarrizko liburutegia (Gaiak), 1999)
"Euskal Herri digitala" liburuan puntako teknologia digitaletan gure herrian lanean ari diren pertsona desberdinen iritziak jasotzen dira. Horrekin batera, liburuan, gure herrian teknologia horiek izan daitzaketen eraginak aztertu eta XXI. mendeari begira herri bezala ditugun erronkak, debaterako, plazaratzen dira.