Klaseak, erlijioak, generoa eta adina, gerra__ gizarte desberdinetan : (gizarte-antropologia) - Gonzalez Garai, Iñaki; Gaztañaga Beloki, Antxon; Iriondo, Ramon (Donostia : Gaiak, 1999)
Zergatik existitzen dira desberdintasun sozialak? Gizaki gerrazalea delako gertatzen al dira gerrak? Generoen arteko desberdintasunak gizarte guztietan agertzen al dira? Haurren eta zaharren zeregina aldatzen al da kultura batetik bestera? Erlijio-sena berezkoa al du gizakiak? Tankerako galderak erantzuten dira hemen.
1999/07/28
1999/07/28
Keywords: Antropologia; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak