Balioak, ezkon-arauak, hizkuntzak, sexualitaea, familia... gizarte desberdinetan : (gizarte-antropologia) - Gonzalez Garai, Iñaki; Gaztañaga Beloki, Antxon; Iriondo, Ramon (Donostia : Gaiak, 1999)
Gero eta homogeneoagoa den mundu honetan, gizaki guztion antzekotasunak onartu eta gizarte desberdinen aniztasuna eta aberastasuna agerian jartzea da liburu honen helburua. Teoria antropologiko desberdinen nondik norakoak ikusi ondoren, sexu-ohiturak, ezkon eta senidetasun-arauak edo balioak aztertu eta konparatzen dira.
1999/07/05
1999/07/05
Keywords: Antropologia; EIMAk onetsitako materialak; Monografiak