Jesusen bizitzea : lau ebanjelioetako unerik garrantzitsuenak [bizkaieraz] - Grain de Soleil; Duntze Dorothée; Barruetabeña Barruetabeña, Sabin (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 1998)
Ume askok Jesusen bizitzako pasarteak ezagutzen ditue baina, jarraipen barik kontatuta euren buruetan nahastu egiten dira. Horregaitik, liburu honen egileak, lau ebanjeliotan, Jesusen bizitzako hogeita lau pasarte garrantzitsu aukeratu ditue, Jesusen jaiotzatik biztuera bitartekoak. Umeak, zortzi urtetik hamabira bitartean egiten dituen itaunak ere planteatu ditue. Liburu honen testu eta irudien bidez, itaun honeek umeak sartzen ditue herri, historia, aurpegi, usain eta paisaia batzuen ezagutzan. Testu biblikoak hobeto ezagutzea gura daben nagusiak ere, orrialde honeekaz gozatuko dabe, liburu honek dirala ia bi mila urteko "lau liburutxoren" altxorra jasotzen daualako.
1998/02/05
La vie de Jèsus
Keywords: Erlijio katolikoa; EIMAk onetsitako materialak; Erreferentzia-materialak