Jaio da igela - Llewellyn, Claire; Mendez, Simon; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2005)
Liburu honetako orriak handituz doazen heinean, igelaren bizi-ziklo harrigarria ezagutuko duzu: arrautzatxo izatetik zapaburu urduri izatera, eta gero, lehorrean, igel heldua kantari: oso irudi politiak; testu erraza, lehen urratsak ematen ari diren haurren jakin-mina asetzeko; hiztegi-aurkibidea, irudiekin.
Hiztegi-aurkibidea: [24.-25.] or.
6 urtetik aurrera (urdina)
2005/10/06
Keywords: Igelak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Erreferentzia-materialak; EIMAk onetsitako materialak