Jaio da ahatea - Llewellyn, Claire; Mendez, Simon; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2005)
Liburu honetako orriak handituz doazen heinean, basahatearen bizi-ziklo harrigarria nolakoa den ikasiko duzu. Ikasteko ugari du ahatekumeak, oskola uzten duenetik ahate eder heldu bihurtu arte: oso irudi politak; testu erraza, lehen urratsak ematen ari diren haurren jakin-mina asetzeko; hiztegi.aurkibidea irudiekin.
Hiztegi-aurkibidea: [24.-25.] or.
6 urtetik aurrera (urdina)
2005/10/06
Keywords: Ahateak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Erreferentzia-materialak; EIMAk onetsitako materialak