Jaio da ahatea / [testua] Claire Lewllyn ; irudiak, Simon Mendez ; [aholkularitza zientifikoa, Robert eta Valerie Davies ; itzulpena, Bakun itzulpen zerbitzuak] - Llewellyn, Claire (Jaio da (Ttarttalo), 2005)
Liburu honetako orriak handituz doazen heinean, basahatearen bizi-ziklo harrigarria nolakoa den ikasiko duzu. Ikasteko ugari du ahatekumeak, oskola uzten duenetik ahate eder heldu bihurtu arte: oso irudi politak; testu erraza, lehen urratsak ematen ari diren haurren jakin-mina asetzeko; hiztegi.aurkibidea irudiekin.