Pentagrama-enea : musikaren irakurketa-idazketa prozesuarekin hasteko sekuentzia didaktikoa - Jauregi, Antton; Mujika, Karmele; Fullaondo La Cruz, Marije (Andoain : Sortzen ikasbatuaz, 2005)
"Pentagrama-enea" eskolan musika arloan kokatzen den sekuentzia didaktikoa da. Ipuina baliatuz musika hizkuntzaren atal bat lantzen da, notazioaren kodea, hain zuzen. Liburuarekin batera, CDa eta DVDa dituzue: CDan erabiltzen ditugun kantak aurki ditzakezue. DVDa irakasleari laguntzeko asmoz egindako materiala da. Liburuan proposatzen diren jarduerak nola lantzen ditugun ikus dezakezue bertan.
2004.01.19
Lehen Hezkuntza, 1. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak