Euskal Herriko kostaldea - Estonba, Mikel; Gorospe Rombouts, Gorka; Teres, Joxepo; Cariñena, Unai (Usurbil : Elhuyar, 1998)
Euskal Herriko kostaldearen errepasoa egiten du egileak, bertan, Euskal Herriko itsasadarrak, hondartzak eta itsaslabarrak lantzen dira.
1998/09/04
Keywords: Euskal Herria -- Deskribapena; EIMAk onetsitako materialak; Baliabide digitalak; Monografiak