Euskal Herriko kostaldea / Mikel Estonba ; argazkiak, Mikel Estonba, Gorka Gorospe, Joxepo Teres ; irudiak, Unai Cariñena - Estonba, Mikel (: Elhuyar, 1998)
Euskal Herriko kostaldearen errepasoa egiten du egileak, bertan, Euskal Herriko itsasadarrak, hondartzak eta itsaslabarrak lantzen dira.