Matematika: DBH 4 - Gomez Lete, Maite; Aldasoro, Mikele; Garagorri, Xabier (Donostia : Ikaselkar, 2017)
1.Unitatea: Hazkunde handi, irabazi ttipi; 2.Unitatea: Mugak zabal, erantzun anitz; 3. Unitatea: Neurtzea eta erlazionatzea, aurreratzea!
1. unit: 2016/05/16; 2. unit: 2016/09/23; 3. unit: 2017/01/25
3. unit: 2017/06/05
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 4, 2016ko deialdia; EIMA 1, 2017ko deialdia)
3. unit: 2017/06/05
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak