Matematika: DBH 4 / [sorkuntza, Maite Gomez ...[et al.] ; curriculumaren diseinua eta koordinazioa, Mikele Aldasoro, Xabier Garagorri] - Gomez Lete, Maite; Aldasoro, Mikele; Garagorri, Xabier (EIMA 1 (2017ko deialdia), 2017)
1.Unitatea: Hazkunde handi, irabazi ttipi; 2.Unitatea: Mugak zabal, erantzun anitz; 3. Unitatea: Neurtzea eta erlazionatzea, aurreratzea!