Fisika eta kimika : DBH 4 - Aldasoro Itza, Mikel; Garagorri, Xabier; Gutierrez Urutxurtu, Amaia (Donostia : Ikaselkar, 2017)
Ikaslearen liburua unitate didaktikoa jasotzen duen ikasmateriala da. 1.Azeleratu inspirazioaren ibilbidean 2. Sormenaren indarra 3. Molekulak, in fraganti!
1.Unitatea: Azeleratu inspirazioaren ibilbidean; 2.Unitatea: Sormenaren indarra; 3. Unitatea: Molekulak, in fraganti!
1. unit: 2016/05/16; 2. unit: 2016/09/29; 3. unit: 2017/02/01
3. unit: 2017/06/05
DBH, 4. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 4, 2016ko deialdia; EIMA 1, 2017ko deialdia)
3. unit: 2017/06/05
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Unitate didaktikoak