Fisika eta kimika : DBH 4 / [sorkuntza, Amaia Gutierrez ... [et al.] ; curriculumaren diseinua eta koordinazioa, Mikele Aldasoro, Xabier Garagorri ; marrazkiak, Lander Ayllon] - Aldasoro Itza, Mikel; Garagorri, Xabier; Gutierrez Urutxurtu, Amaia (EIMA 1 (2017ko deialdia), 2017)
Ikaslearen liburua unitate didaktikoa jasotzen duen ikasmateriala da. 1.Azeleratu inspirazioaren ibilbidean 2. Sormenaren indarra 3. Molekulak, in fraganti!