Munstroak - Julve, Òscar; Pérez, Carolina; Nacarino, Eduardo (Bilbo : Ikasmina, 2016)
Munstroen liburu honetan eranskailu mordoa aurkituko duzu, bertan bildu ditugun eszenak osatzeko.Nahi bezala margotzeko orrialdeak ere badaude.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Munstroak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura