Munstroak / Òscar Julveren ilustrazioak ; [gidoia, Carolina Peréz, eta Eduarno Nacarino] - Julve, Òscar (Eranskailuen bilduma, 2016)
Munstroen liburu honetan eranskailu mordoa aurkituko duzu, bertan bildu ditugun eszenak osatzeko.Nahi bezala margotzeko orrialdeak ere badaude.