Iker ikerlariaren iratzargailua - Olaso Bengoa, Xabier; Jalón, Estibalitz ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2017)
Pentsa ezazu soka bat duzula, eta baserriko hainbat animalia. Horiekin guztiekin gauza izango zinateke zerbait asmatzeko? Bada, ezineskoa dirudien arren, Iker Ikerlariak iratzargailu bat asmatu zuen. Ikusi nahi duzu?
4 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Irudimena; Etxe-abereak; Asmakariak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak