Iker ikerlariaren iratzargailua / Xabier Olaso ; [ilustrazioak] Estibalitz Jalón - Olaso Bengoa, Xabier (Txirrista (Ibaizabal), 2017)
Pentsa ezazu soka bat duzula, eta baserriko hainbat animalia. Horiekin guztiekin gauza izango zinateke zerbait asmatzeko? Bada, ezineskoa dirudien arren, Iker Ikerlariak iratzargailu bat asmatu zuen. Ikusi nahi duzu?