Hodeietan - Arnal Gil, Txabi; Morente, Enrique (Donostia : Elkar, 2017)
Galaxiako ume zoriontsuena zen, Txoria eta Txakurra berarekin izan zituen bitartean. Baina zorigaiztoko goiz batean, bi lagunak galdu egin zituen, izan ere, Txoria eta Txakurra ez ziren maskotak, lagunak baizik
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Lagun egiteko animaliak; Fantasia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak