Hodeietan / egilea, Txabi Arnal Gil ; marrazkilaria, Enrique Morente - Arnal Gil, Txabi (Batela (Elkar), 2017)
Galaxiako ume zoriontsuena zen, Txoria eta Txakurra berarekin izan zituen bitartean. Baina zorigaiztoko goiz batean, bi lagunak galdu egin zituen, izan ere, Txoria eta Txakurra ez ziren maskotak, lagunak baizik