Analisi matematikoa : ariketa ebatziak - Angulo Martin, Patxi; Udako Euskal Unibertsitatea (Bilbo : Udako Euskal Unibertsitatea, 2016)
Eskuan duzun liburua Analisi Matematikoa irakasgaiari dagozkion ariketa ebatzien liburua da. Liburua Donostiako Informatika Fakultateko ikasketetan ematen den irakasgaian oinarrituta egon arren, beste zientzietan izen berarekin edo beste batekin ematen diren antzeko irakasgaietarako ere egokia izan daitekeela uste dugu; izan ere, liburuan ebazten diren ariketak Analisi Matematikoko kontzeptu klasikoei dagozkie.
Keywords: Analisi matematikoa -- Problemak, ariketak, etab; Monografiak