Eta sagarrondoa banintz? - Rekalde, Paddy; Mitxelena, Iosu (Donostia : Elkar, 2017)
Anartz ikaratuta dago: sagarra jaten ari zela, haziak jan ditu eta gogoratu da eskolan irakasleari entzun diola hazietatik sortzen direla landare berriak. Anartz beldur da sagarrondo bat ez ote den bere baitatik sortuko.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Fantasiazko munduak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak