Azeri jauna - Fernández, Nekane (Berriozar : Denonartean, 2016)
Larunbatero bezala, azeri jauna goizean goiz irten zen etxetik.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Animaliak; Ontasuna; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak