Pizza - Fejtö, Raphaël; Meabe, Miren Agur (Donostia : Ttarttalo, 2017)
Koipetsua nahiz kurruskatsua, urdaiazpikoarekin nahiz txanpinoiekin, jatetxean nahiz etxean, zahar eta gaztek jaten dute mundu osoan! Baina nola asmatu zuen... pizza?!
Jatorrizko izenburua: La pizza
Keywords: Asmakariak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak