Pizza / Raphaël Fejtö ; [itzulpena, Miren Agur Meabe] - Fejtö, Raphaël (Asmakizun txikiak (ttarttalo), 2017)
Koipetsua nahiz kurruskatsua, urdaiazpikoarekin nahiz txanpinoiekin, jatetxean nahiz etxean, zahar eta gaztek jaten dute mundu osoan! Baina nola asmatu zuen... pizza?!