Aminatak sosak nahi ditu - Dargent, Nathalie; Meabe, Miren Agur; Thomé, Yannick (Donostia : Ttarttalo, 2016)
Aminatak futbolerako kamiseta polit bat eta ile-orratzak erosi nahi ditu, eta Banaezin guztiak izozkiak jatera gonbidatu. Baina gurasoek paga eman dioten arren, Aminatak ez daki oso ongi nola gastatu.
5 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: Aminata veut des sous
Keywords: Ikasketa -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Lagun-taldeak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Dirua -- -Ipuinak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura