Aminatak sosak nahi ditu / Nathalie Dargent, Yannick Thomé ; [itzulpena, Miren Agur Meabe] - Dargent, Nathalie (Banaezinak (Ttarttalo), 2016)
Aminatak futbolerako kamiseta polit bat eta ile-orratzak erosi nahi ditu, eta Banaezin guztiak izozkiak jatera gonbidatu. Baina gurasoek paga eman dioten arren, Aminatak ez daki oso ongi nola gastatu.