Martin / Alaine Agirre ; Maite Gurrutxaga - Agirre Garmendia, Alaine (: Elkar, 2016)
Martin desberdina da. Hala esaten dute denek. Gauzak egiteko bere modua daukalako, edo gehiago kostatzen zaiolako. Baina kontalariak badaki Martin ez dela arraroa, normala dela eta maitagarria... nahiz eta berezi samarra izan. Desberdintasunari, integrazioari eta bazterkeriari buruzko historioa da.