Boligrafoa - Fejtö, Raphaël; Meabe, Miren Agur (Donostia : Ttarttalo, 2017)
Maitasun-gutunak idazteko nahiz eskolako lanak egiteko, marrazki ederrak koloreztatzeko nahiz ohar garrantzitsuak hartzeko, zahar eta gaztek erabiltzen dute mundu osoan! Baina nola asmatu zuten.. boligrafoa?
Jatorrizko izenburua: Le stylo
Keywords: Asmakariak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Erreferentzia-materialak