Boligrafoa / Raphaël Fejtö ; [itzulpena, Miren Agur Meabe] - Fejtö, Raphaël (Asmakizun txikiak (ttarttalo), 2017)
Maitasun-gutunak idazteko nahiz eskolako lanak egiteko, marrazki ederrak koloreztatzeko nahiz ohar garrantzitsuak hartzeko, zahar eta gaztek erabiltzen dute mundu osoan! Baina nola asmatu zuten.. boligrafoa?