Euskararen herri hizkeren atlasa : Izen, Morfologia ; V - Etxebarria, Jose María; Arejita, Adolfo; Aurrekoetxea Olabarri, Gotzon; Videgain, Xarles; Atutxa Etxebarria, Isaak; Echaide, Ana María; Euskaltzaindia (Bilbo : Euskaltzaindia = Real Academia de la Lengua Vasca = Académie de la Langue Basque, 2013)
Izen arrunten diklinabidea. Izen berezien deklinabidea. Konparazioak. Zenbatzaileak. Banatzaileak. Mapak 1027-1272
Euskararen Herri Hizkeren Atlasa (EHHA) lagundu duten erakunde publikoak: - Hastapenetik, EHHA egitasmoak Eusko Jaurlaritza, Arabako, Bizkaiko eta Gipuzkoako Foru Aldundiak eta Nafarroako Gobernuaren dirulaguntzak jaso ditu.
Keywords: Euskalkiak -- -Mapak; Monografiak