Euskararen herri hizkeren atlasa / Euskaltzaindia [zuzendaria, Adolfo Arejita ; arduradunak, Gotzon Aurrekotxea, Xarles Videgain, kideak, Isaak Atutxa, Ana María Echaide, Jose María Etxebarria] : Izen, Morfologia - Etxebarria, Jose María; Arejita, Adolfo; Aurrekoetxea Olabarri, Gotzon; Videgain, Xarles; Atutxa Etxebarria, Isaak; Echaide, Ana María (Euskararen herri hizkeren atlasa, 2013)
Izen arrunten diklinabidea. Izen berezien deklinabidea. Konparazioak. Zenbatzaileak. Banatzaileak. Mapak 1027-1272