Euskararen herri hizkeren atlasa : Lexikoa. Izen morfologia. Sintaxia ; 7 - Etxebarria, Jose María; Arejita, Adolfo; Aurrekoetxea Olabarri, Gotzon; Videgain, Xarles; Atutxa Etxebarria, Isaak; Echaide, Ana María; Euskaltzaindia (Bilbo : Euskaltzaindia = Real Academia de la Lengua Vasca = Académie de la Langue Basque, 2016)
Sukaldea. Uztarria. Garraiogintza, Goldea. Lur lantzea. Mapak 1532-1808
EHHA egitasmoaren barruan, VII. liburukia ontzeko lagundu duten erakunde publikoak: Eusko Jaurlaritza, Arabako Foru Aldundia eta Gipuzkoako Foru Aldundia
Keywords: Euskalkiak -- -Mapak; Monografiak