Euskararen herri hizkeren atlasa / Euskaltzaindia [zuzendaria, Adolfo Arejita ; arduradunak, Gotzon Aurrekotxea, Xarles Videgain, kideak, Isaak Atutxa, Ana María Echaide, Jose María Etxebarria] : Lexikoa. Izen morfologia. Sintaxia - Etxebarria, Jose María; Arejita, Adolfo; Aurrekoetxea Olabarri, Gotzon; Videgain, Xarles; Atutxa Etxebarria, Isaak; Echaide, Ana María (Euskararen herri hizkeren atlasa, 2016)
Sukaldea. Uztarria. Garraiogintza, Goldea. Lur lantzea. Mapak 1532-1808