Peruk ogia erosi du inork lagundu gabe - Dargent, Nathalie; Meabe, Miren Agur; Thomé, Yannick (Donostia : Ttarttalo, 2016)
Peruk lehenengo aldiz erosiko du ogia inoren laguntzarik gabe, eta izututa dago. Banaezinek emango dioten lasaitasuna behar du, baina parkean ez du inor aurkitu...
5 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: Parfait achète le pain tout seul
Keywords: Lagun-taldeak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Bizirik irautea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak