Peruk ogia erosi du inork lagundu gabe / Nathalie Dargent, Yannick Thomé ; [itzulpena, Miren Agur Meabe] - Dargent, Nathalie (Banaezinak (Ttarttalo), 2016)
Peruk lehenengo aldiz erosiko du ogia inoren laguntzarik gabe, eta izututa dago. Banaezinek emango dioten lasaitasuna behar du, baina parkean ez du inor aurkitu...