Izarren hautsa - Millet, Isabel; Irazoki Bertiz, Maddi (Berriozar : Denonartean, 2016)
Izar ederra zen Izartxo, zeruan dirdir alaia. Beti lagunekin jolasean, TXIN-TXAN-TXON, pozik eta irrifartsu. Arin zebilen, ZIRI-ZARA, ZIRI-ZARA, urre-izpiak atzean.
4 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Herrimina -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura