Izarren hautsa / Ixabel Millet ; Maddi Irazoki - Millet, Isabel (: Denonartean, 2016)
Izar ederra zen Izartxo, zeruan dirdir alaia. Beti lagunekin jolasean, TXIN-TXAN-TXON, pozik eta irrifartsu. Arin zebilen, ZIRI-ZARA, ZIRI-ZARA, urre-izpiak atzean.