Arratoi kirasdunaren kasu bitxia - Stilton, Geronimo; Biguri, Koldo; Auzmendi, Lurdes (Bartzelona : Destino, 2017)
Jasan ezineko kiratsa zegoen Sagurain osoan. Zer ari zen gertatzen? Nire lagun Saltsero eta biok ikertzen hasi eta Arratoi Kirasunen inbasiotik salbatu dugu hiria...
8 urtetik aurrera (gorria)
Jatorrizko izenburua: Lo strano caso della Pantegana Puzzona
Keywords: Saguak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Detektibeak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura