Izar-Lapurra - Ibarrola, Begoña; Meabe, Miren Agur; Decis, Anne (Donostia : Elkar, 2014)
Enekok lagun min kutuna zuen Katixa, eta beti saiatzen zen zenbat maite zuen erakusten. Egun batean, Katixak galdetu zion ea beragatik zer egiteko prest zegoen, eta Enekori bururatu zitzaion ilargia oparitzea. Horregatik, gauean, Ilargiarekin hitz egitera igo zen zerura.
4 urtetik aurrera (urdina)
El ladrón de estrellas
Keywords: Maitasuna; Emozioak eta sentimenduak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak