Mila bi etxetan bizi da / [testua] Judith Koppens ; [ilustrazioak] Anopuk Nijs ; [itzulpena, Ihintza Elsenaar] - Judith Koppens (: Ttarttalo, 2016)
Milak bi etxe ditu: batzuetan, amaren etxean bizi da, eta bestetan, aitarenean. Gaur, amaren etxera doa. Amaren etxean, Milak hortzak eskuila berdearekin garbitzen ditu. Aitaren etxean, berriz, eskuila gorri batekin. Egia esan, ez da gauza bera izaten amarekin egotea, edo aitarekin. Baina amatxorentzat eta aitatxorentzat Mila munduko neskatilarik maitagarriena da. Eta hori ez da inoiz aldatuko!