Tira, Kamila, espabila! - Ibarrola, Begoña; Meabe, Miren Agur; Menéndez, Margarita (Donostia : Elkar, 2015)
Kamilak denbora asko behar zuen edozer egiteko. Presaka ibili behar izaten zuen beti: espabilatu behar jaikitzeko, espabilatu gosaltzeko, espabilatu eskolara garaiz iristeko...
5 urtetik aurrera (urdina)
¡Venga, Elisa, date prisa!
Keywords: Emozioak eta sentimenduak; Denbora; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak