Xirto eta errege hitzontzia - Ibarrola, Begoña; Meabe, Miren Agur; Navarro, José Luis (Donostia : Elkar, 2015)
Xirtoren historia da hau, Ozeano Bareko uharte batean bizi zen kamaleoi batena. Ez zen beste kamaleoiak bezalakoa, ezen kolorea aldatzeaz aparte, entzuten ere bazekien. Beste inork entzuten ez zituen gauzak kontatzen zizkioten. Xirtoren ospea errege baten belarrietara iritsi zen, eta...
4 urtetik aurrera (urdina)
Simbo y el rey hablador
Keywords: Errege-erreginak; Emozioak eta sentimenduak; Enpatia; Kamaleoiak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak