Opari harrigarri bat - Ibarrola, Begoña; Meabe, Miren Agur; Decis, Anne (Donostia : Elkar, 2015)
Dabi irrikaz zegoen urtebetetzeko opariak zabaltzeko. Senide asko ziren etortzekoak, tartean amona Karmen, maite-maite zuena. Baina amonaren oparia giltza misteriotsu bat izan zen.
5 urtetik aurrera (urdina)
Un regalo sorprendente
Keywords: Urtebetetzea; Emozioak eta sentimenduak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak