Opari harrigarri bat / egilea, Begoña Ibarrola ; marrazkiak, Anne Decis ; itzulpena, Miren Agur Meabe - Ibarrola, Begoña (Sentipuinak (Elkar), 2015)
Dabi irrikaz zegoen urtebetetzeko opariak zabaltzeko. Senide asko ziren etortzekoak, tartean amona Karmen, maite-maite zuena. Baina amonaren oparia giltza misteriotsu bat izan zen.