Pinpiriñe - Ibarrola, Begoña; Meabe, Miren Agur; López Escrivá, Ana (Donostia : Elkar, 2016)
Pinpiriñe oso harro zegoen bere edertasunarekin. Hegan ibiltzen zen batetik bestera mundu guztiak bere hegalei erreparatzea nahi zuelako. Behinola, paseoan zebilela, gnomo bat ezagutu, eta iritziz aldatu zen. Harrokeriari buruzko ipuin bat.
5 urtetik aurrera (urdina)
Pirindicuela
Keywords: Harrokeria; Emozioak eta sentimenduak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak