Pinpiriñe / egilea, Begoña Ibarrola ; marrazkiak, Ana López Escrivá ; itzulpena, Miren Agur Meabe - Ibarrola, Begoña (Sentipuinak (Elkar), 2016)
Pinpiriñe oso harro zegoen bere edertasunarekin. Hegan ibiltzen zen batetik bestera mundu guztiak bere hegalei erreparatzea nahi zuelako. Behinola, paseoan zebilela, gnomo bat ezagutu, eta iritziz aldatu zen. Harrokeriari buruzko ipuin bat.